Catering

Juhlat tulossa ja suunnitelmat vaiheessa? Me autamme.

Pitopalvelumme kautta saat kaikki tarjottavat, jotka valmistamme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti itse alusta loppuun saakka laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Voit myös järjestää erilaiset juhlat, kokoukset ja muut illanistujaiset kauniissa ja valoisissa tiloissamme Kauttualla. Isossa ravintolasalissamme on n. 150 asiakaspaikkaa. Tiloihimme on esteetön kulku ulko-ovelta saliin ja wc-tiloihin. Sijaintimme on tehtaan pääaulassa ulko-ovien välittömässä läheisyydessä. Ravintolamme on mainio lounaskohde isommillekin ryhmille hyvien pysäköintitilojen vuoksi. Ryhmäruokailua varten suosittelemme tekemään ennakkovarauksen.

Kauttamme voit tilata pitopalvelun kotiisi tai muihin tiloihin. Tällöin tuomme mukanamme kaiken tarvittavan. Voit halutessasi tilata myös pelkät ruoat, jotka voit noutaa ravintolastamme sovittuna ajankohtana tai pyytää kotiinkuljetusta.

Alavalikoista löydät erilaisia menuvaihtoehtoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan juuri Teille sopivasta kokonaisuudesta. Yhteydenottolomakkeen löydät samalta sivulta yhteystietojen kanssa.